Trådløst nettverk

Infrastruktur som for eksempel lokalt nettverk, trådløstnettverk til kontoret, ute på prosjekter eller komplette løsninger til fabrikker. Vi dekker alt fra datarommet og ut til de fysiske maskinene.

Et sikkert og stabilt nettverk er idag en viktig forutsetning for at din virksomhet skal fungere effektivt. VIKT drifter nettverk til bedrifter innenfor en bredt spekter av næringer.  Fra bygg og anlegg til høyteknologiske produksjonsbedrifter. Om nettverket ditt skal dekke kontorlokaler, produksjonslokaler med hygienekrav, nettverk på fiskebåter eller utstyr som står ute og skal fungere under polare forhold har vi ekspertise på denne type leveranser.

Vi leverer utstyr, tar ansvaret for driften og samtidig sikkerheten av nettverket. Vi har gunstige finansieringsordninger slik at du får en månedlig kostnad over avtalt avtaleperiode, slik at likvididtetsplanleggingen forenkles.

Vi tilbyr løsninger til havbruk og fiskeflåten og har lang erfaring og kompetanse på driftssiden.

Få trådløst nettverk til..

Fabrikk ikon

Fabrikker og produksjonslokaler

Bygning ikon

Offentige og privat næringsliv

Fiskebåt ikon

Havbruk og fiskeflåten

Sykehus ikon

Sykehus

Kontor ikon

Kontorer

Kulde ikon

Løsningen for utendørs bruk

Vi er leverandør av IT løsninger til nordnorske bedrifter og har vært dette siden 2008. Vi er i dag en totalleverandør innen IKT med spesialisering innenfor cybersikkerhet. Våre kunder er i dag bedrifter med alt fra én ansatt til internasjonale børsnoterte konsern. Med oss som partner får du support og rådgiving fra våre norske konsulenter og rådgivere.