Support tekniker

VIKT trenger flere med på laget! Trives du i servicerollen og ønsker å jobbe med IT-support? Vi er på jakt etter personer som brenner for IT, og som ønsker å utvikle seg innen faget. Primært innebærer rollen å yte IT-support ut mot våre kunder remote fra vårt hovedkontor, men også onsite support ute hos kundene våre. Rollen krever derfor at du har førerkort klasse B. Vi kan tilby en spennende stilling med varierte oppgaver.

Arbeidsoppgaver:

  • 1. og 2. linje support remote og onsite ute hos kunder
  • Onsite support og teknisk support på mail, telefon og web
  • Gi teknisk støtte, samt opplæring til systembrukere
  • Prosjektoppgaver
  • Overvåkningstjenester
  • Dokumentasjon

Hvem er du?
Du har arbeidserfaring med teknisk support. Du har gjerne relevant IT utdannelse eller IKT fagbrev. Det viktigste av alt er at du trives med å yte service og motiveres av å finne gode løsninger på løpende utfordringer, har godt humør og er årvåken som type. Du kommuniserer godt på norsk og gjerne også engelsk – både skriftlig og muntlig. Som person er du fremoverlent, erfaring med MS Windows, nettverk og virtuelle miljøer – i tillegg til erfaring med AD. Som person er du selvstendig, og bekvem med å være en del av et team.

Hvorfor jobbe hos oss?
Hos oss er du del at en ambisiøs aktør innen IT driftstjenester, og Cybersikkerhet. Vi har solid fagkunnskap, er en engasjert og interessert gjeng som hver dag gleder oss til å gå på jobb. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, ansvar for et selvstendig område, samt både faglig og personlig utvikling.
Høres dette ut som et godt utgangspunkt? Da håper vi å høre fra deg snarest mulig. For spørsmål til stillingen, ta kontakt med oss!

Arbeidssted vil primært være på kontoret vårt på Melbu i Vesterålen

Stillingsprosent 100%

Spørsmål om stillingen og søknad sendes til stilling@365.vikt.no

Om arbeidsgiveren
VIKT er en gruppering av selskap i vekst. Vi er en anerkjent regional MSP med en kundebase som er veldig glad i oss og den service og merverdi vi gir dem. Vi er Norges partner på cybersikkerhetsplattformen – Cynet 360 XDR og gjør en betydelig satsning mot MSSP -markedet. Vår langvarige erfaring og brede nedslagsfelt gjør at vi har kunder fra alt fra Fiskeri og Havbruk, regnskapsbransjen, bygg og anlegg, olje og gass og helsesektoren.