Markedets mest komplette Endpoint XDR plattform. 24/7/365 SOC INKLUDERT

Cyber-sikkerhet på autopilot

At gode systemer er helt nødvendig er det ikke tvil om. Vi sier ikke at man skal sette på autopiloten og så glemme det, men vi sier at autopiloten kan gjøre grovjobben og gi deg en heads up når noe foregår. Dette frigir deg til å bruke tiden din på det du ønsker å jobbe med. Cynet 360 er en nytenkende sikkerhetsplattform bygget fra grunnen opp med AI og maskinlæring for å gi deg som kunde full innsikt i ditt miljø på tvers av prosesser, filer, nettverk og datamaskiner – også på tvers av lokasjoner. Alt i ett konsoll, der man i et oversiktlig bilde kan dukke ned i detaljene om man ønsker. Bak dette sitter det et team bestående av den beste kompetansen på cybersikkerhet tilgjengelig. Disse passer på 24/7/365 og gjør tiltak sammen med autopiloten og kunden.

Her kan du se en rask 3 minutters video som gir deg et overblikk over selve Cynet plattformen. VIKT kjører mer enn gjerne en live demo sammen med deg av løsningen som gir deg mulighet til å stille spørsmål, samt at vi kan vise deg noen av de fantastiske mulighetene denne løsningen gir deg i forhold til den daglige driften av ditt it miljø. (anbefaler å fyre opp fullskjerm – nede til høyre i videovinduet).

Cynet 360 detekterer og beskytter blandt annet mot den nyeste Exchange sårbarheten og det etterhvert så kjente Solarwinds -angrepet. Med alle de vanvittige sikkerhetsbruddene, sikkerhetshullene og angrepene vi har sett det siste året – Tør du virkelig stole på at leverandøren du i dag har av programvare og systemer også ivaretar sikkerheten din «godt nok»?

Les artikkel i «Alt om samfunnssikkerhet»:

Automatisert beskyttelse mot digitale trusler

Det er ikke lenger bare pengeskrinet og håndfaste verdier som må beskyttes. Data og sensitiv informasjon må sikres, for kriminelle handler raskt og smidig, gjerne mens IT-folkene sover.

«En utrolig sterk plattform, med like sterk SOC tjeneste»
– CISO i et børsnotert selskap

Følgende pakker av Cynet 360 kan leveres. I MSSP modellen er det Cynet 360 Complete som leveres og er å anse som «The Complete Package»

Oversikt over Cynet pakker

VIKT er MSSP og norgespartner for Cynet 360 Autonomous Breach Protection Platform. Ta kontakt, så skal vi sørge for at du er beskyttet i løpet av kort tid. //Team VIKT