VIKT inngår samarbeid med Økoråd Gruppen på cybersikkerhet

29. oktober 2020

Pressemelding fra VIKT:

VIKT – totalleverandør av IT-drift med fokus på cybersikkerhet inngår nå et strategisk samarbeid med Økoråd Gruppen som nå vil tilby sine kunder Cynet 360 XDR, som er markedets mest komplette cybersikkerhetsplattform.

Vi i VIKT er meget glade for at vår samarbeidspartner Økoråd Gruppen går sammen med oss for å tilby markedets mest komplette sikkerhetsplattform til sine kunder. Tradisjonelle sikkerhetsløsninger er gjerne bygget opp av flere sammensatte produkter og ofte dårlig integrert som gjør at kriminelle finner hull og utnytter dette for å få tilgang til bedriftene sine systemer. En annen viktig faktor er at angrepene blir mer avanserte. Eksempler på dette er det nylige datainnbruddet på Stortinget og mye medieomtale om et økende antall hendelser hos norske bedrifter.

Sikkerhetsplattformen Cynet 360 sikrer organisasjoner av alle størrelser. Løsningen installeres og implementeres i løpet av få timer, og gir tilgang til alle de fundamentale verktøyene som NGAV, EDR, UBA, Nettverksanalyse og Deception. Plattformen er overvåket og sikret av Cyops SOC, et team bestående av sikkerhets eksperter som overvåker løsningen og er tilgjengelig 24/7/365.

«Økoråd Gruppen har sikret sine kontorer med markedets ledende sikkerhetsplattform. Vi har allerede sett hvordan Cyberangrep mot bedriften effektivt er avverget uten at driften er påvirket. Derfor er det svært gledelig at vi nå, gjennom partnerskapet med VIKT og Cynet, også kan tilby det ypperste av cybersikkerhet til våre kunder.  Sikkerheten er ivaretatt helt ut til den enkeltes PC/Laptop eller arbeidsstasjon.

«Gjennom samarbeidet tilbyr vi markedets ledende sikkerhetsløsning til kunder og forretnings-partnere. Løsningen er meget kostnadseffektiv og passer også for bedrifter som ikke har dedikerte IT ressurser, sier daglig leder for Økoråd Gruppen Geir Arne Mathisen».  Det er ikke nok å tro at man har tilstrekkelig sikring av data, man skal vite at man har gjort det som er mulig for å sikre seg».  Dette er et styreansvar sier Mathisen videre.

«Å inngå dette samarbeidet med Økoråd Gruppen – en av Nord-Norges ledende regnskap og rådgivings grupperinger, gjør det mulig for oss å trygge en rekke spennende selskap, mot den økende trusselen fra Cyber kriminelle. De av våre kunder som velger Cynet kan være sikker på at de innehar det høyeste nivå av sikkerhet og trygget for sine verdier.  Verdier som ofte er bygd opp over mange år», sier en av VIKT’s grunnleggere og daglig leder Roar Steffensen.  

Om VIKT

VIKT har tilbydd IT løsninger siden 2008. Siden da, har de vært totalleverandør av IT løsninger med fokus på datasikkerhet. Kundene VIKT bistår er selskaper med alt fra en ansatt til børsnoterte selskaper. Med VIKT som partner får du support og råd fra våre norsktalende konsulenter og rådgivere, samtidig som du får et entusiastisk og profesjonelt miljø på din side.

Om Økoråd Gruppen

Økoråd Gruppen består i dag av 11 kontorer spredt fra Herøy og Mosjøen i Sør til Evenskjer sør i Troms/Finnmark fylke.  Samlet har gruppen nesten 100 engasjerte rådgivere og omsetter for 95 mill.
Kundeporteføljen består av opp mot 2500 bedrifter og foreninger i alle bransjer.