Er du under cyberangrep og trenger response team? Kontakt vårt Incident response team på 915 72 171

IT-sikkerhet

Vi tar ansvar for din datasikkerhet. Vi bidrar samtidig med etablering av gode rutiner for å ivareta datasikkerheten til din bedrift. Våre sikkerhetstjenester er overvåket 24/7, og sørger for at din bedrift er forberedt og beskyttet mot dataangrep uansett om dere er på kontoret, på hytta eller ute på farten. Eller sover for den saks skyld. Vi sikrer informasjonen din bedrift har om ansatte og dine kunder. Videre har vi god kunnskap om å beskytte din bedrift mot svindel og datainnbrudd. Vi har GDPR ekspertise som gjør at du raskt og enkelt kan være sikker på at du følger regelverket for personvern.

Kontinuerlig monitorering

Som Norges Cynet partner leverer vi markedets mest komplette plattform for datasikkerhet. VIKT tilpasser sikkerhetsproduktet til ditt behov.

1. Grunnleggende beskyttelse mot datakrimminalitet

I sikkerhetsproduktet grunnleggende beskyttelse mot datakriminalitet er det inkludert antivirus, epostvasking, brannmur og rutinemessig oppfølging av sikkerheten i bedriften din. Din beredskapsplan oppdateres gjennom jevnlige møter og opplæring.

2. Betjent beskyttelse Cynet 360 Premium

I våre sikkerhetsprodukter med Cynet 360 PRO får du en komplett oversikt over din bedrift og datatrafikk ut fra og inn til din bedrift. Videre har du tilgang til et meget avansert cyberforsvar og tidlig detektering av utfordringer.

I Cynet Premium får du i tillegg til funksjonene i 360 PRO pakken, tilgang til 24/7 service der et av de sterkeste sikkerhetsteamene i bransjen overvåker sikkerheten til din bedrift.

3. Total betjent beskyttelse inkludert response team – MSSP og SOC

I den KOMPLETTE pakken er alle verktøy inkludert. I tillegg har man tilgang til Cynet response team 24/7 som overvåker og reagerer hvis din bedrift blir utsatt for mistenkelig datatrafikk.

Oversikt over Cynet pakker

VIKT er en totalleverandør innen IKT med spesialisering innenfor cybersikkerhet. Våre kunder er i dag bedrifter med alt fra én ansatt til internasjonale børsnoterte konsern. Med oss som partner får du support og rådgiving fra våre norske konsulenter og rådgivere.