Digital markedsføring

Sammen med Nettrakett leverer vi tjenester innenfor alle områder av digital markedsføring.

Nettrakett er et helhetlig byrå med eksperter innen digital markedsføring, grafisk utforming, foto- og video, produksjon av annonser og tekster med gode salgstall, salgsstrategi, web- og systemutvikling, samt dataanalyse.

Nettside ikon

Nettsider

Nettsidene er bygget opp av et team av webdesignere, utviklere og digitale markedsførere som har over 20 års erfaring. Erfaringen har gitt oss innsikt og kunnskap hva kunder ser etter i en rekke næringer. Løsningene følger også kravene for universell utforming på nett og GDPR.

Vi er klare til å hjelpe deg med ditt prosjekt.

Funnel ikon

Annonsering på nett

Å få god avkastning på annonsekronene dine krever dyp og bred erfaring, samt et 360-graders perspektiv. Nettrakett er opptatt av å skape positive resultater for din bedrift. Resultatene skapes gjennom den helhetlige tekning vi som byrå gjør. I dag er det ikke tilstrekkelig å bare sette opp søkeordsannonser i Google Ads eller samle mange «likere» på Facebook. Det må foreligge kunnskap om sporing, konverteringsoptimalisering, A/B-testing, hva som utgjør en god annonsekampanje og hvordan analysere resultater for å kunne optimalisere det som fungerer. Nettrakett har digitale markedsførere med bred kunnskap og innsikt i ulike bransjer som definitivt vil komme din bedrift til gode.

Rådgiver ikon

Rådgiving innen digital markedsføring

La vår årelange erfaring komme deg til gode. Enten du skal starte opp med et nytt prosjekt eller allerede har en etablert bedrift, vil det være smart å få et helhetlig perspektiv i den digitale markedsføringen. Vi ser helhetlig på kundereisen og vet viktigheten av å iverksette målbare tiltak som gir positive resultater.

Nettrakett samarbeider tett med både Google og Facebook, og har blitt booket som foredragsholdere hos Facebook i Irland, flere næringsforeninger og nasjonale forbund.