Digital arbeidsplass

Kontorløsningen vi tilbyr er fra Office 365 og er i dag den ledende kontorløsningen på markedet.

Løsningene fungerer på PC / MAC og på mobile enheter fra Samsung og Apple.

VIKT tar ansvar for at alle brukere overføres over til ny løsning på en sømløs måte og er inkludert i tilbudet.

Fordeler

Microsoft Office ikon

Markedets mest effektive løsning

Kontorløsning med Office 365 gir deg markedets mest effektive løsning for å opprette og arbeide med dokumenter, samt lagring av disse.

Fildeling ikon

Tilgang til filer og apper overalt

 Alle ansatte kan gjennom disse verktøyene få tilgang til filer og appene fra kontoret, ute på prosjektene og fra telefonene om dette er ønskelig.

Brukere ikon

Fleksibilitet

I tilfeller der det er behov for å endre antall brukere er dette fleksibelt og du betaler kun for antall aktive brukere. Antallet brukere kan økes og reduseres etter behov.

Data er et verktøy. Et verktøy som, brukt rett, gir bedre tid og mulighet til å fokusere på egen kjernevirksomhet. Slik at din bedrift blir best på det du skal være best i. Så sørger vi for at verktøyet bidrar til dette. Dette er det vi er best på!

Vi leverer også konferanseløsninger og løsninger til møterom.

Vi er leverandør av IT løsninger til nordnorske bedrifter og har vært dette siden 2008. Vi er i dag en totalleverandør innen IKT med spesialisering innenfor cybersikkerhet. Våre kunder er i dag bedrifter med alt fra én ansatt til internasjonale børsnoterte konsern. Med oss som partner får du support og rådgiving fra våre norske konsulenter og rådgivere.